Ce puteti face prin zona

HERGHELIA MANGALIA

HERGHELIA Mangalia este pozitionata la circa 2000 metri de Agora Hotel ***, 3 kilometri nord de Municipiul Mangalia si la aproximativ 500 de metri de tarmul Marii Negre. Infiintata in anul 1926, Herghelia de la Mangalia este cel mai mare complex de acest gen din zona de sud-est a Europei si adaposteste aproximativ 350 de cai de rasa, precum: pursange arab, semigreu si ponei. Periodic caii hergheliei sunt antrenati pe malul marii, intre statiunile Saturn si Venus, oferindu-le turistilor adunati pe plaja un spectacol foarte frumos.  Hipodromul Mangalia are o suprafata de 19 ha si este singurul din Romania conceput special pentru cursele de galop. In fiecare vara hipodromul gazduieste competitii de calarie la care iau parte herghelii si crescatori din toata tara.
In afara profilului zootehnic, Herghelia Mangalia reprezinta un centru de agrement excelent si o atractie turistica de renume. Hipodroamele de trap si galop ale complexului sunt bine amenajate, iar in incinta unitatii se practica echitatia. De asemenea, turistii pot efectua plimbari de agrement pe malul marii, fie calare, fie cu  trasura.

HERGHELIA MANGALIA

HERGHELIA MANGALIA

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: